Om oss


HVEM ER VI?

 

 

Asbest Utstyr AS, etablert i 2015, har raskt etablert seg som en ledende leverandør i Norge innen asbestsanering, miljøsanering, og i rivebransjen. Vårt fokus er så klart på asbestutstyr, åndedrettsvern, undertrykk, dekontaminering, og verneutstyr ellers. Som en familieeid bedrift med over 60 års samlet erfaring og sterke internasjonale og lokale relasjoner, tilbyr vi et bredt utvalg av utstyr og forbruksmateriell.

Asbest Utstyr AS har inngått distribusjonsavtaler med flere ledende produsenter verden over og vi er stolt over å være norsk agent for Alert Technology Ltds asbestmålingsverktøy.

Vår kompetanse sikres ytterligere ved at alle ansatte har kurs i asbestsanering. Vi opererer fra vårt hovedkontor og lager i Bergen, og driver nettstedene A-ustyr.no, Asbestutstyr.no, Asbestbrakke.no og Asbestsentralen.no.

 

HVEM ER VÅRE KUNDER?

 

AU tilbyr produkter og tjenester til et bredt spekter av kunder i både offentlig og privat sektor, inkludert store og små virksomheter innen bygg og anlegg, rivning, miljøsanering, offentlige institusjoner, skade sanering og privatpersoner over hele landet.

Som kunde hos oss, får du tilgang til ekspertise og kompetanse som sikrer trygghet både før og under prosessen med å velge passende verne-, og saneringsutstyr. Vår misjon er å være en omfattende partner for virksomheter som søker optimalt utstyr til konkurransedyktige priser.

Vi legger vekt på å tilby en positiv kundeopplevelse og rask, effektiv levering direkte fra vårt lager i Bergen. Vi opprettholder et fylt lager og arbeider tett med våre produsenter og leverandører for å tilby et bredt spekter av produkter, og anerkjenner at ulike kunder har ulike behov.

Vi er stolte over å tilby Norges ledende utvalg av produkter til miljøkartlegging, miljøsanering, og asbestsanering. Våre nøye utvalgte leverandører og produkter reflekterer vår forpliktelse til å levere den beste kombinasjonen av pris og kvalitet, noe som gjør oss til en svært konkurransedyktig leverandør i bransjen.

 

James Harrison

Styreleder, Asbest Utstyr AS

James Harrison Skriftlig signatur

Kundeservice

Ønsker du å komme i kontakt med oss?

Kunnskapsportal

Har du spørsmål til hvordan å bruke denne siden, eller om våre vilkår?

Eller er du på utkikk etter nyttig informasjon?

Bedrift?

Dersom du handler for en bedrift, kan du sende inn søknadsskjema for å be om en bedriftskonto hos oss.