APU 500 luftrenser – En effektiv og pålitelig løsning for ren luft

a forest filled with lots of trees covered in snow

God luftkvalitet er avgjørende for vår velvære og helse.

Dessverre er innendørs luft ofte forurenset med partikler, støv, pollen og andre allergener. Dette kan føre til pusteproblemer, allergiske reaksjoner og generell ubehag.
Heldigvis finnes det en løsning – APU 500 luftrenser.

APU 500 luftrenser er en avansert enhet som er designet for å filtrere ut skadelige partikler og rense luften i rommet. Den bruker en kombinasjon av forskjellige filtre, inkludert et HEPA-filter, et aktivt karbonfilter og et antibakterielt filter, for å fange opp og eliminere forurensninger.

APU-500-filtere-og-uv-c-lamper

En av de beste egenskapene til APU 500 er dens effektivitet. Den kan rense luften i et rom på opptil 500 kvadratmeter, og den kan fjerne opptil 99,97% av partikler som er så små som 0,3 mikrometer. Dette betyr at den er i stand til å fjerne alt fra støv og pollen til røyk og dyrehår.

En annen fordel med APU 500 er dens brukervennlighet. Den har en intuitiv kontrollpanel som gjør det enkelt å operere. I tillegg har den et stilrent og moderne design som passer inn i enhver innredning.

APU 500 er en luftrenser av kommersiell kvalitet som reduserer luftbårne bakterier, virus, sopp og andre patogener, samtidig som den fjerner røyk, støv og pollenpartikler.

Ved å kombinere UV-C teknologi og høyeffektiv partikkelluftfiltreringsteknologi (HEPA), kan denne frittstående enheten brukes på alle innendørsplasser for å forbedre luftkvaliteten.

En luftrenser i seg selv vil ikke kunne erstatte godt renhold men derimot redusere mengden luftbårne partikler og redusere muligheten for smitte via luften i rommet og gir deg ren og trygg luft ha

APU 500 produktbilde Asbest Utstyr

 

 

Egenskaper:

• Fire-trinns filtrering
• Forfilter for fjerning av større partikler
• H14-klasse HEPA-filter for fjerning av finere partikler
• UV-C-filtrering for inaktivering av bakterier og virus

• Karbonfilter for å redusere lukt og røyk
• Kompakt og robust design
• Enkel filterbytte og vedlikehold
• EC digital motor med utmerket kraft/ytelse-forhold og lave driftskostnader
• Egnet for bruk på kontorer, skoler, sykehus, sportsfasiliteter, restauranter, hoteller og evt annen innendørs plassering.


APU 500 kan du nå leie eller kjøpe hos Asbest Utstyr AS.

Siste innlegg

Meld deg på vårt nyhetsbrev


Bedrift?

Dersom du handler for en bedrift, kan du sende inn søknadsskjema for å be om en bedriftskonto hos oss.