Fordelene ved en bedriftskonto på A-utstyr.no

Asbest Utstyr A-Utstyr featured

Som bedriftseier vet du hvor viktig det er å ha en pålitelig partner når det gjelder anskaffelse av utstyr til din virksomhet. Når det kommer til asbestutstyr, er det ingen bedre enn Asbest Utstyr AS. Men visste du at det er enda flere fordeler ved å ha en bedriftskonto når du bestiller i nettbutikken? La oss utforske noen av dem! 20230213 135849 artikkel

1. Eksklusive tilbud og rabatter

Som bedriftskunde hos Asbest Utstyr AS får du tilgang til eksklusive tilbud og rabatter som ikke er tilgjengelige for alle kunder. Vi verdsetter våre bedriftskunder og ønsker å belønne dere for deres lojalitet. Med en bedriftskonto kan du dra nytte av spesialpriser og kampanjer som kan hjelpe deg med å spare penger.

2. Dedikert kontaktperson

Når du oppretter en bedriftskonto hos oss, får du tildelt en dedikert kontaktperson som vil være din personlige rådgiver. Vedkommende vil være tilgjengelig for å svare på alle dine spørsmål, gi råd og veiledning, og hjelpe deg med å finne de beste løsningene for din virksomhet. Vi ønsker å gjøre det enkelt for deg å handle hos oss, og vår dedikerte kontaktperson vil være der for å støtte deg gjennom hele prosessen.

3. Enkel bestillingsprosess

Med en bedriftskonto hos Asbest Utstyr AS får du tilgang til en enkel og effektiv bestillingsprosess. Du kan enkelt legge inn bestillinger via vår nettside eller kontakte din dedikerte kontaktperson direkte. Vi vet at tiden din er verdifull, og vi vil sørge for at bestillingsprosessen er så sømløs som mulig. Som innlogget kunde i nettbutikken vil du ha full oversikt over dine priser og vårt lagerantall!

4. Tilpassede løsninger

Vi forstår at hver bedrift er unik, og derfor tilbyr vi tilpassede løsninger til våre bedriftskunder. Enten du trenger spesifikke produkter, skreddersydde pakker eller spesialtilpasset opplæring, vil vi jobbe tett med deg for å imøtekomme dine behov. Vår ekspertise og erfaring innen asbestutstyr gjør oss i stand til å tilby skreddersydde løsninger som passer perfekt til din virksomhet.

5. Prioritert kundeservice

Som bedriftskunde hos Asbest Utstyr AS vil du også få tilgang til prioritert kundeservice. Dette betyr at dine henvendelser og bestillinger vil bli behandlet raskere, slik at du kan få det utstyret du trenger uten unødvendige forsinkelser. Vi forstår hvor viktig det er for din virksomhet å ha tilgang til riktig utstyr til rett tid, og vi jobber hardt for å sikre at du får den beste servicen.

 

Så hvorfor vente? Opprett en bedriftskonto hos Asbest Utstyr AS i dag og dra nytte av alle disse utrolige fordelene. Vi ser frem til å bli din pålitelige partner når det gjelder asbestutstyr!

Med en bedriftskonto hos Asbest Utstyr AS, vil du ikke bare få tilgang til markedets beste produkter og tjenester, men også en samarbeidspartner som er dedikert til å hjelpe din virksomhet med å vokse og lykkes. Ikke nøl med å ta kontakt med oss i dag for å lære mer om hvordan vi kan støtte deg og din bedrift. Vi ser frem til å samarbeide med deg!

 

Siste innlegg

Meld deg på vårt nyhetsbrev


Bedrift?

Dersom du handler for en bedrift, kan du sende inn søknadsskjema for å be om en bedriftskonto hos oss.